Hieronder staan enkele populaire modellen opgesomd. Deze modellen zijn geschikt voor mensen zonder ervaring tot aan wedstrijd schutters. Wilt u een pcp buks kopen? Bekijk dan zeker deze modellen eens en zoek de beste pcp buks voor uw gebruik uit.

Gamo HPA tactical
Deze pcp buks is de meest populaire buks uit het Gamo assortiment. Deze ongereguleerde buks wordt compleet met richtkijker en bipod geleverd. De prijs / kwaliteit verhouding van deze buks is uitmuntend te noemen. Dit model is dan ook zeer geschikt voor een ieder wie laagdrempelig wil instappen in de wereld van het PCP schieten.

Hatsan BT65SB Elite
Een krachtige buks in een stoer jasje. Ook dit model wordt compleet geleverd, bij de levering zijn o.a. de volgende accessoires inbegrepen: richtkijker, magazijnen, zaklamp, bipod en een koffer.

FX Dreamline
Dit is het instapmodel van FX Airguns. Deze gereguleerde buks levert uitzonderlijk prestaties op het gebied van zuiverheid. Ook de afwerking van dit model is extreem goed. Zowel in een houten kolf als een synthetische kolf te verkrijgen.

FX M3 Sniper
Top kwaliteit PCP buks, zeer geschikt voor lange afstand schieten. Deze gereguleerde buks heeft ontzettend veel afstelmogelijkheden en heeft ruimschoots sporen verdiend op de lange afstanden.