Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews

DBS Elite Kogelvanger 14x14cm
Lekker stevige kogelvanger. Op basis van de voorgaande reviews heb ik er een rond gebogen handvat bo ...
mei 3, 2020
Weihrauch HW35 4.5mm
Mooiste buks van hw
apr 25, 2020
JSB Exact Jumbo Heavy 5.52mm
Ideaal kogeltje voor de FX Dreamline. JSB is en blijft top.
apr 24, 2020
FX Dreamline classic
In aanvulling van mijn Weihrauch HW100T 4,5mm deze FX Dreamline in 5,5 gekocht. Als je de Weihrauch ...
apr 23, 2020
Gamo P900 IGT Set 4.5mm
Heb hem.gekocht en ben dik tevreden Mensen die een hand buks willen raad ik deze aan
apr 4, 2020
Nieuw FX pocket chrony Bekijk groter

0
0/5 - 0 Reviews

FX pocket chrony

D80096

In Voorraad

€ 195.00 incl. btw

Meer informatie

De serieuze luchtbuks schutter wil weten welke snelheid de luchtbuks levert. Ook wanneer men een luchtbuks heeft waarbij van kaliber gewisseld kan worden is het handig om na de loopwissel de snelheid te controleren voor het optimale resultaat.

In de wereld van de chronograaf zijn er eigenlijk maar twee opties: de dure gecompliceerde chrony, of de goedkopere modellen welke vaak verouderd zijn. Vaak is een chrony ook niet makkelijk te vervoeren, FX heeft hier voor een oplossing gevonden in de vorm van de FX Pocket Chrony . Deze draadloze radar chrony communiceert via bluetooth met uw smartphone. De app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) geeft de snelheid per seconde weer. Gebruikers kunnen profielen opslaan voor verschillende geweren, kalibers en pellets, zodat u de Pocket Chronograph gemakkelijk kunt gebruiken voor al uw luchtwapenbehoeften.

De FX Pocket Chrony niet alleen bedoeld is voor gebruik met de luchtbuks. Elk projectiel dat onder de 1300 FPS reist, kan nauwkeurig worden gemeten. De Pocket Chronograph is ook ideaal voor boogschieten, CO2 wapens, airsoft, paintball en andere doeleinden. Omdat de FX Pocket Chronograph radartechnologie gebruikt, werkt hij onder alle weersomstandigheden. In tegenstelling tot andere chronografen zijn er geen externe lichtbronnen nodig! Plaats de chrony onder de loop, open de FX radar app op uw telefoon en begin te schieten terwijl de telefoon je shot-string opsomt.

De conclusie is dus als volgt, de FX chrony is dankzij de laser techniek zeer nauwkeurig. Vanwege het compacte formaat kan men dit model overal gebruiken ook onder slechte licht omstandigheden. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding van de model zeer goed te noemen!

Reviews (0)

Nog geen reviews op dit moment.


Review toevoegen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...