Showing 1–24 of 52 results

Compressor accessoires en perslucht accessoires

Als u een perslucht buks gebruikt, zult u hiervoor ook compressor accessoires nodig. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van perslucht. Zowel persluchtflessen en vulbenodigdheden als toebehoren voor uw persluchtfles en andere accessoires. U koopt het direct online bij DB-Schietsport.

PCP Benodigdheden

Benjamin Handpomp

 225,00

PCP Benodigdheden

Hatsan Handpomp

 199,00

PCP Benodigdheden

Huma Externe Regulator

 159,00
 18,99

Compressor accessoires

Bij een PCP perslucht buks wordt een intern luchtreservoir gebruikt om te zorgen dat de kogel in beweging komt. Hiervoor gaat een milliseconde een ventiel open dat een deel van de lucht vrij laat als de trekker wordt overgehaald. Deze lucht perst de kogel naar buiten. U moet alleen het interne luchtreservoir bijvullen wanneer het leeg is. Voor het vullen kunt een speciale handpomp gebruiken, een luchtdruk fles of een compressor. De perslucht accessoires en compressor accessoires vindt u in onze webshop. In het brede assortiment kunt u zelf de benodigdheden voor bij uw perslucht buks uitzoeken.

Populaire compressor accessoires

In het brede aanbod met compressor accessoires kiezen onze klanten momenteel het vaakst voor de onderstaande perslucht accessoires.

Perslucht accessoires kopen

Bij DB-Schietsport.nl vindt u een uitgebreid assortiment producten met scherpe prijzen, ook in de categorie perslucht accessoires. Als u uw compressor accessoires bij ons bestelt geniet u van snelle bezorging, gratis verzending in Nederland en België bij bestellingen boven de €100 en deskundig advies. Als u graag met iemand wilt spreken om advies op maat te ontvangen bij het uitzoeken van de juiste accessoires, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice die u graag verder helpt.