UMAREX: voor Europese kwaliteit

Umarex is een begrip als het gaat over luchtpistolen. Umarex is namelijk ´s werelds grootste fabrikant van vrij verkrijgbare vuurwapens replica’s. Ook is het de grootste importeur van luchtpistolen in Europa. Deze Duitse fabrikant maakt trouwens niet alleen luchtpistolen. Ook accessoires zoals magazijnen en CO2 capsules worden in de fabrieken vervaardigd. Opgericht in 1972 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. De producten worden wereldwijd verkocht, terwijl de hoogste kwaliteit standaard in stand worden gehouden. Sportschutters, jagers en recreatieve schutters genieten van de hoge prestaties die de luchtpistolen van dit merk leveren.

Bekijk onze luchtpistolen

Wat maakt Umarex zo bijzonder

Het motto van Umarex is om vooruit te kijken. Dit is wat het merk speciaal maakt: de moed om vooruit te bewegen. Umarex geeft aan dat nieuwe ideeën en mogelijkheden alleen mogelijk zijn als je naar de toekomst kijkt. Sinds de oprichting werden er ambitieuze doelen gesteld. Ondertussen wordt het bedrijf door de tweede generatie van de twee oprichtende families geleid. En meer dan 900 toegewijde medewerkers en partners in zowel Duitsland als daarbuiten, helpen om de doelen waar te maken. Het succes van dit merk ligt in de licenties die zij in bezit hebben om replica’s van bekende wapens te bouwen. Deze kunnen zij vervolgens zonder beperkingen verkopen. Zo beschikt Umarex over licenties voor onder meer de merken Beretta, Wesson en Browning.

Uitgebreid assortiment

De afgelopen decennia zijn er naast een traditioneel knikloop geweer ook allerlei nieuwe producten op de markt gekomen. Umarex heeft hierop ingespeeld en biedt dan ook verschillende typen luchtwapens – van CO2 aangedreven modellen tot persluchtgeweren. Umarex combineert deze modellen met geavanceerde technologie. Dit levert luchtbuksen op van het hoogste niveau. U kunt deze herkennen aan de opdruk ´Made in Germany´ en het unieke logo in zwart, geel en rood. Als u uw nieuwe luchtbuks heeft gekozen, is het belangrijk dat u natuurlijk ook de juiste accessoires hierbij gebruikt. Hiervoor biedt Umarex ook alles wat u nodig heeft. Producten om met uw luchtpistool te kunnen schieten als producten om deze schoon te maken en te onderhouden.

Umarex luchtpistool kopen

In onze webshop vindt u diverse producten van het merk Umarex. Deze kunt u makkelijk online bestellen. Wij zorgen dat deze snel en discreet verzonden worden. Als u vragen heeft over ons assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord. En helpen u om een passend luchtwapen te selecteren.


Umarex RP5 4.5mm 7.5JUmarex Trevox 4.5

De Umarex Trevox is een leuk knikloop pistool met gasram zuiger van het Duitse Umarex. Het pistool in kaliber 4.5mm levert 150 m/s, dit maakt het pistool achtertuin vriendelijk. Het beste kan men keep/korrel schieten met dit pistool. De lengte bedraagt 46cm bij een gewicht van 1450 gram.
Prijs: €105,00